7 Conto anu Ngabuktikeun Kumaha Kuatna AR dina Marketing

Dupi anjeun ngabayangkeun halte beus anu ngahibur anjeun nalika ngantosan? Éta bakal ngajantenkeun dinten anjeun langkung senang, henteu? Éta bakal ngaganggu anjeun tina setrés anu ditumpukeun ku padamelan sadidinten. Éta bakal seuri anjeun. Naha merek henteu tiasa mikirkeun cara-cara kreatif sapertos kitu pikeun ngamajukeun produkna? Oh antosan; aranjeunna parantos! Pepsi nyangking pangalaman sapertos kitu ka London ogé di 2014! Panyumputan beus ngaluncurkeun jalma-jalma dina dunya alien anu pikaresepeun,