VIDEO: Ucing Gendem, Yahudi Gajih & Kasadaran Patalina USCTO & Dursasana

Naon anu Grumpy Ucing sareng Yahudi Gajih gaduh persamaan sareng anu diangkat ku Présidén Megan Smith? Sareng naon anu dicarioskeun ku urang ngeunaan pamasaran? Salaku jalma anu nuju ngukur galecok sakabéh di SXSW salami tilu taun ngaji, kuring mutuskeun ngalakukeun percobaan sakedik taun ieu ku ngabandingkeun élmu data (nyaéta ngupingkeun sosial) sareng sampel data (nyaéta jalan ka jalan ka 6 sareng awak kaméra sareng naroskeun jalma patarosan konyol). Ieu naon