Pangaruh Ditandaan Média Sosial dina Pangalaman Palanggan

Nalika usaha mimiti ngusahakeun dunya média sosial, éta dianggo salaku platform pikeun memasar produkna sareng ningkatkeun penjualan. Dina sababaraha taun ka pengker, kumaha waé, média sosial parantos janten média anu dipikaresep ku masarakat online - tempat pikeun berinteraksi sareng mérek anu aranjeunna resep, sareng anu langkung penting, milarian bantosan nalika aranjeunna ngagaduhan masalah. Langkung seueur konsumen anu kantos ningali komunikasi sareng merek ngalangkungan média sosial, sareng anjeun