10 Cara Anu Kabuktoskeun pikeun Ngajalankeun Lalu Lintas Pikeun Wéb Ecommerce Anjeun

"Merek Ecommerce Nyanghareupan Laju Gagalna 80%" É-commerce Praktis Sanaos statistik anu matak pikasediheun ieu, Levi Feigenson hasil ngahasilkeun pendapatan $ 27,800 salami sasih mimiti bisnis e-commerce na. Feigenson, sareng istrina, ngaluncurkeun mérek aksésoris ramah lingkungan anu dingaranan Mushie dina bulan Juli taun 2018. Ti saprak éta, henteu aya deui anu badé milari ogé pikeun mérek na. Kiwari, Mushie ngasilkeun sakitar $ 450,000 dina penjualan. Dina jaman e-commerce kalapa ieu, dimana 50% penjualan

Opat Tren E-Dagang Anjeun Kedah Ngadopsi

Industri e-commerce diperkirakeun bakal teras tumerap dina sababaraha taun ka pengker. Kusabab kamajuan téknologi sareng variasi dina karesep balanja konsumén, bakal hésé pikeun nahan bénténg. Pangecér anu dilengkepan ku tren sareng téknologi pang anyarna bakal langkung berhasil dibandingkeun sareng pangecér anu sanés. Sakumaha laporan ti Statista, pendapatan e-commerce ritel global bakal ngahontal dugi ka $ 4.88 triliun dugi ka 2021. Maka, anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha gancangna pasar