Kumaha Kaca Produk Toko Seluler Polandia dina Pra-peluncuran

Fase pra-peluncuran mangrupikeun jaman paling kritis dina siklus hirup aplikasi. Penerbit kudu nungkulan sajumlahing tugas anu nempatkeun tés manajemén waktos sareng prioritas aranjeunna. Nanging, seuseueurna seueur pemasar aplikasi gagal sadar yén tés A / B terampil tiasa lancar pikeun aranjeunna sareng ngabantosan sababaraha tugas sateuacan diluncurkeun. Aya seueur cara panerbit tiasa nempatkeun tés A / B pikeun dianggo sateuacan debut aplikasi