Ngamangpaatkeun AI Properti BlueOcean urang Pikeun Buka Konéksi Kabugaran Brand Anu Terhubung

Unggal taun, utamina nalika urang caket kana liburan sareng ngémutan kampanye anu paling berkesan dina taun ieu, aya perang anu teu kaétang pikeun ningali mana mérek anu ngagemkeun pamirsa. Kalayan setrés sareng kateupastian yén pandemi anu disababkeun taun ayeuna, aya perang anyar, sareng waktos ieu mangrupikeun perang pikeun kaséhatan urang. Nalika urang adaptasi kana ngalakukeun sagala rupa ti bumi, urang nyaksian kumaha pandemi éta nyorong masa depan kabugaran. Alat-alat pinter di-bumi sapertos