Iklan Média Sosial sareng Usaha Leutik

Facebook, LinkedIn sareng Twitter sadayana parantos nyayogikeun tawaran iklanna. Naha usaha leutik luncat kana média iklan média sosial? Éta mangrupikeun hiji hal anu urang dijajah dina survey internét pamasaran taun ayeuna.

Ramalan Marketing pikeun 2016

Sataun sakali kuring ngaluarkeun bola kristal anu lami sareng ngabagi sababaraha ramalan pamasaran kana tren saur kuring bakal penting pikeun usaha leutik. Taun ka tukang kuring leres ngaramal kanaékan pariwara sosial, peran dimekarkeun tina eusi salaku alat SEO sareng kanyataan yén desain responsif sélulér moal aya deui opsional. Anjeun tiasa maca sadayana ramalan pamasaran 2015 kuring sareng ningali kumaha caketna kuring. Teras baca teras ka

Lembar kerja: Pemasaran Inbound Didamel Sederhana

Ngan nalika anjeun pikir anjeun gaduh cekelan pikeun barang internét pamasaran ieu, permukaan anyar anu anyar. Ayeuna, Inbound Marketing ngorondang. Sadayana nyarioskeun perkawis éta, tapi naon éta, kumaha anjeun ngamimitian, sareng alat naon anu anjeun peryogikeun? Pamasaran asup dimimitian ku inpormasi gratis, ditawarkeun ngalangkungan saluran sosial, milarian, atanapi iklan berbayar. Tujuanana nyaéta pikeun memicu rasa panasaran tina prospek sareng ngarahkeun aranjeunna dagang

Média Sosial: Dunya Kamungkinan pikeun Usaha Leutik

Sapuluh taun ka pengker, pilihan pamasaran pikeun pamilik usaha leutik cukup kawates. Média tradisional sapertos radio, Tv sareng kaseueuran iklan cetak mahal teuing kanggo usaha alit. Teras disarengan sumping internét. Pamasaran email, média sosial, blog sareng kecap iklan nawiskeun kasempetan ka anu gaduh usahana leutik pikeun pesen aranjeunna kaluar. Ujug-ujug, anjeun tiasa nyiptakeun ilusi, perusahaan anjeun langkung ageung dibantuan ku halaman wéb anu hébat sareng sosial anu kuat

Média Média Sosial

Sawidak taun ka tukang nalika tipi muncul dina adegan, iklan TV nyarupaan iklan radio. Éta mangrupikeun utamina pitchman anu nangtung di payuneun kaméra, ngajelaskeun hiji produk, sapertos anu di radio. Hiji-hijina bédana nyaéta anjeun tiasa ningali anjeunna nyepeng produk. Nalika TV parantos asak, kitu ogé iklanna. Nalika para pemasar diajar kakuatan média visual aranjeunna nyiptakeun iklan pikeun ngiringan émosi, aya anu lucu, anu sanés

Survey Media Sosial Says: Pamilik Ngaléngkah

Numutkeun kana Survei Media Sosial Bisnis Leutik 2011, anu gaduh usaha ngamankeun média sosial langkung serius tibatan taun kamari. Dina survey anu dilakukeun ti tanggal 1 Méi 2011 - 1 Juli 2011 kami naros ka 243 pamilik usaha alit (perusahaan kalayan kirang ti 50 padamel) anu nyiptakeun kontén pikeun akun média sosialna. Pamilik anu nyandak muatan Tina résponna, éta atra pamilik anu nyandak média sosial sacara serius sakumaha langkung tina 65% dituduhkeun

Survey Says: Time Spent on Social Media is Time Well Spent

Sacara rutin pamilik usaha alit naroskeun ka kami naha Média Sosial pantes nyéépkeun waktos. Dumasar kana hasil Survei Média Sosial Bisnis 2011 urang waleran kana patarosan éta ENÉ! Dina survey susulan ieu, usaha alit dihartikeun salaku perusahaan anu ngagaduhan karyawan 1-50. Penting pikeun dicatet survey ieu henteu nyobian ngukur jumlah usaha leutik ngagunakeun média sosial, tapi kumaha bisnis sosial anu aya

Survei Nyarios….

Ngobrol sareng pamilik usaha alit ngeunaan média sosial sigana aya minat anu langkung ageung dina média nalika aranjeunna mimiti mindahkeun kagiatan pamasaran jauh ti tradisional kana média sosial. Hasil awal kami tina survey média sosial urang sigana nunjukkeun boga usaha, duanana lalaki sareng awéwé nyéépkeun langkung seueur waktos dina média sosial sapopoé. (Lalaki langkung seueur méakkeun awéwé). Ieu pergeseran dramatis tina ngan sataun katukang nalika urang