Personalisasi Perjalanan Balanja Palanggan

Ngepaskeun pangalaman balanja ka konsumén masing-masing sanés ideu anyar. Ngan pikirkeun ngeunaan parasaan anjeun nalika anjeun nganjang ka réstoran lokal sareng pelayan émut nami anjeun sareng biasa anjeun. Rasana saé, leres? Personalisasi nyaéta ngeunaan nyiptakeun touch pribadi éta, nunjukkeun ka palanggan yén anjeun ngartos sareng paduli ngeunaan dirina. Téknologi tiasa ngaktipkeun taktik personalisasi, tapi personalisasi leres mangrupikeun strategi sareng pola pikir anu dibuktikeun dina unggal interaksi palanggan sareng anjeun