Prakték Pangsaéna pikeun Ngalaksanakeun Lacak Telepon Meuntas Strategi Pamasaran Anjeun

Pelacakan telepon mangrupikeun téknologi mapan anu ayeuna ngalaman kebangkitan utama. Ku naékna smartphone sareng palanggan mobile énggal, kamampuan klik-to-panggil janten langkung pikaresepeun pikeun pamasar modéren. Mikat éta mangrupikeun bagian tina naon anu ngadorong kanaékan 16% sataun-langkung-taun dina telepon asup ka bisnis. Tapi sanaos aya paningkatan dina telepon sareng iklan sélulér, seueur pemasar henteu acan luncat kana panggilan nyukcruk taktik pamasaran anu épéktip sareng