Ngagunakeun Tés Otomatis pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Salesforce

Tetep payun tina parobihan gancang sareng iterasi dina platform perusahaan ageung, sapertos Salesforce, tiasa nangtang. Tapi Salesforce sareng AccelQ damel babarengan pikeun nangtang éta tantangan. Ngagunakeun platform manajemén kualitas lincah tina AccelQ, anu terintegrasi pageuh sareng Salesforce, sacara nyata ngagancangkeun sareng ningkatkeun kualitas sékrési Salesforce organisasi. AccelQ mangrupikeun perusahaan platform kolaborasi anu tiasa dianggo pikeun ngajadikeun otomatis, ngatur, ngaéksekusi, sareng ngalacak uji coba Salesforce. AccelQ mangrupikeun hiji-hijina tés anu teras-terasan