Markus Pembuatna Kagungan Sosial Dina Tong - Langkung Cai Cabang, Punten!

Kuring nembe maca tulisan dina The Church of the Customer, anu ditulis ku Jackie Huba sareng Ben McConnell (dua jalma anu paling palinter dina bisnis ieu), ngeunaan hoopla di Marker's Maker. Maker's Mark mangrupikeun mérek handapeun payung kulawarga produk Beam. Malah réréncangan urang di Raidious, Dodge Lile, ngacapruk sareng sababaraha paniténan anu bijil. Sigana Mark's Maker parantos mutuskeun pikeun éncér produkna pikeun manjangan inventarisasi anu lumangsung,

Léngkah Kahiji dina Bisnis Sosial: Kapanggihan

Kuring nembé réngsé maca (pikeun kadua kalina) buku hébat, Bisnis Sosial Ku Desain: Stratégi Média Sosial Transformatip pikeun Perusahaan Anu Disambungkeun, ku Dion Hinchcliffe sareng Peter Kim. Patarosan anu sering kuring ngadangu nyaéta "Dimana urang ngamimitian?" Jawaban pondok nyaéta anjeun kedah ngamimitian di awal, tapi kumaha urang tangtoskeun awal panginten mangrupikeun léngkah anu paling kritis. Kumaha carana hiji organisasi ngeunaan ngahijikeun kolaborasi sosial sareng konsép bisnis sosial

Merek sareng Kandungan Pamasaran: Awas kana Hype

Michael Brito, Wakil Présidén Senior anu berbakat pikeun Perencanaan Bisnis Sosial di Edelman Digital (sareng sakitar endog anu saé), nembé nyerat perkawis dua mérek anu agrésif mindahkeun fokus pamasaran kana pusat média. Kuring ngaraos pikaresepeun yén anu ngadopsi perusahaan mimiti ngembang strategi pamasaran konténna kana platform partisipatif anu langkung holistik. Saluyu sareng pergeseran ieu, tapi, aya tren pamasaran sanés anu urang kedah nuturkeun ku panon kritis,

Masa Depan Sosial IS Masa Depan Marketing

Nembe aya kasempetan pikeun ngiringan ExactTarget Connections 2012, sareng diantara sababaraha diskusi panel, kuring khususna resep anu judulna Sosial 2020: Naon Anu Bakal Jadi Urang? Dimoderatori ku Jeff Rohrs anu teu kaasih, VP Marketing Research & Education di ExactTarget, éta kalebet Margaret Francis, VP of Social at ExactTarget, David Berkowitz, VP of berkembang Media dina 360i, Stephen Tarleton, Diréktur Global Channel & SMB Marketing Bazaarvoice, sareng Sam Decker, CEO sareng Pendiri Massa

Alterian SDL | SM2: Kecerdasan Média Sosial

Alterian SDL | SM2 mangrupikeun solusi kecerdasan média sosial anu nyayogikeun perusahaan kana pisibilitas ayana dina bentang sosial sareng ngungkabkeun dimana paguneman anu aya hubunganana, saha anu ngiringan, sareng naon anu dipikirkeun konsumén ngeunaan éta. Pendiri Mark Lancaster ngajelaskeun naha SDL mangrupikeun konci pikeun usaha pamasaran online perusahaan anjeun: Alat ieu ngandung sadaya fungsionalitas pabrik anu kaseueuran alat dina nawaran pamasaran média sosial, tapi jalan anu langkung saé