Komo Naros Balik deui ka Kamp Pelatihan

Naha Colts angkat ka Camp Camp? Naha aranjeunna henteu acan terang kumaha maén Bal? Tanggal 30 Juli taun ieu Colts badé angkat ka Kamp Pelatihan, ieu bakal nandakeun mimiti opat minggu prakték sengit anu dirancang pikeun maksa pamaén pikeun museurkeun kana naon anu kedah dilakukeun pikeun ningkatkeun kamampuan maén bal. Tapi siga anu miceunan waktos ka kuring, barina ogé

Kumaha upami pamasaran anjeun tiasa dianggo?

Salaku palatih penjualan kuring damel sareng perusahaan dina rupa-rupa industri. Sareng ampir unggal perusahaan anu kuring damel sareng nyéépkeun langkung seueur taun ieu tibatan anu terakhir dina internét museur pamasaran, kalebet média sosial. Hanjakalna pikeun seueur perusahaan ieu, pamasaran internétna mimiti jalan sareng aranjeunna nampi telepon sareng email ti pembeli motivasi anu mendakan sareng nuturkeun aranjeunna dina internét. Tapi aranjeunna perhatoskeun trend anu meresahkeun, pamasaran

Komo Lauk Maung Ngapung

Ngembang dewasa kuring digedékeun ku optimis sareng pesimis, Ibu kuring panginten jalma anu paling bagja paling pikaresepeun anu anjeun tiasa pendakan. Anjeunna pastikeun yén kuring digedékeun ku pola pikir anu réa, teu hoyong nanaon tapi saé kanggo sadayana sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan jalma-jalma. Nalika kuring mimiti diajar sareng dewasa kuring naros ka anjeunna ngeunaan kunaon anjeunna ngabantosan sababaraha jalma anjeunna leres-leres henteu resep sareng réspon na

Bajing Sirah Datar sareng Kamikaze

Sore ieu kuring ngawawancara Matt Nettleton. Matt mangrupikeun palatih penjualan profesional sareng pelatih penjualan pribadi kuring di dieu di Indianapolis. Pagawean anu anjeunna capai dugi ka ayeuna parantos ngarobah sikep kuring (négatip) dina ngajual sareng saleresna ngajantenkeun katerampilan pamasaran kuring. Penjualan jauh langkung sesah tibatan anu tiheula ... ku nalika jalma nelepon tim penjualan anjeun, aranjeunna parantos terang pisan. Kuring yakin éta nyababkeun pergeseran ageung dina sistem dimana