5 Tanda Anjeun Ngalangkungan Database MySQL Anjeun

Bentang manajemén data rumit sareng gancang mekar. Henteu aya anu nekenkeun évolusi ieu langkung seueur tibatan mecenghulna 'super apps' - atanapi aplikasi anu ngolah jutaan interaksi pangguna per detik. Faktor dina Data Ageung sareng awan, sareng janten jelas yén padagang e-commerce peryogi generasi anyar basis data anu tiasa nedunan langkung saé sareng skala langkung gancang. Usaha online naon waé tanpa basis data anu diénggalan sigana tiasa ngajalankeun MySQL, basis data anu bieu diénggalan ti saprak éta