Data hébat, Tanggung jawab hébat: Kumaha SMBs Bisa Ngaronjatkeun Praktek Marketing Transparan

Data palanggan penting pisan pikeun usaha leutik sareng sedeng (SMB) pikeun langkung ngartos kabutuhan palanggan sareng kumaha aranjeunna berinteraksi sareng merek. Dina dunya anu kompetitif pisan, usaha tiasa nangtung ku ngamangpaatkeun data pikeun nyiptakeun pangalaman pribadi anu langkung épéktip pikeun konsuménna. Dasar strategi data palanggan anu épéktip nyaéta kapercayaan palanggan. Sareng kalayan ekspektasi anu langkung ageung pikeun pamasaran anu langkung transparan ti konsumen sareng régulator, teu aya waktos anu langkung saé pikeun ningali