Pentingna hiji Whitepaper Klik

Delivra, sponsor pamasaran email klien kami, parantos nyiptakeun whitepaper nunjukkeun pentingna pencét sabab tiasa janten bedana antara ngadamel jual. Pentingna whitepaper Klik ngabahas rasional di balik unggal klik, taktik pikeun ningkatkeun tingkat klik, sareng sababaraha pangalaman kahirupan nyata pikeun ngungkabkeun kumaha pamahaman pentingna hiji klik bakal ngabantosan usaha pamasaran email perusahaan anjeun. Ningkatkeun tingkat klik dina pamasaran email anjeun nyaéta

Naha Animasi dina Surélék leres-leres jalan?

Anjeun gaduh 30 detik kanggo narik perhatian pamiarsa anjeun saatos aranjeunna ngeklik surélék anjeun. Ieu pastina jandela leutik. Upami anjeun sapertos kuring, maka anjeun panginten panginten animasi rada picilakaeun kanggo dianggo ku pamasaran email, tapi anjeun hoyong narik perhatian anu nampi. Janten, naon anu anjeun lakukeun? Nanging, saatos ngalangkungan peringatan tren sponsor email pamasaran kami, ieu tiasa janten alat anu saé pikeun para pemasar email upami dilebetkeun sacara épéktip. Henteu ngan ukur

Naon Kesan Media Sosial Anjeun?

"Anjeun henteu kéngingkeun kasempetan kadua pikeun masihan kesan anu munggaran," profésor bisnis kuring, Marvin Recht, sok ngingetan muridna. Entong ngalakukeun kasalahan anu seueur dilakukeun sateuacan anjeun. Di dunya ayeuna, ideu kesan munggaran tetep leres. Nanging, konsumén digital sareng média sosial ngamungkinkeun urang pikeun nyambungkeun ku cara-cara anu teu pernah aya di jaman baheula. Sareng kesan anjeun angkat dina halaman Facebook, aliran Twitter, atanapi halaman wéb anjeun tiasa gaduh sababaraha