Strategi Pemasaran Lokal pikeun Usaha Multi-Lokasi

Ngoperasikeun bisnis multi-lokasi suksés gampang ... tapi ngan ukur nalika anjeun gaduh strategi pemasaran lokal anu pas! Kiwari, bisnis sareng mérek gaduh kasempetan pikeun ngagedekeun jangkauanana saluareun konsumén lokal berkat digitalisasi. Upami anjeun gaduh mérek atanapi boga bisnis di Amérika Serikat (atanapi nagara sanés) kalayan strategi anu pas anjeun tiasa pasang produk sareng jasa anjeun ka konsumén poténsial di panjuru dunya. Bayangkeun bisnis multi-lokasi salaku