Kumaha Tim Kreatif Ngawangun Scorecard Eksékutip Pikeun Nunjukkeun Ajénna Pikeun C-Suite

Eusi kréatip kualitas luhur penting pisan pikeun pamasaran digital. Éta bahan bakar pikeun otomatisasi pamasaran, iklan digital, sareng média sosial. Nanging, sanaos peran outsourcing peran anu diéksésikeun, ngagaduhan c-suite museurkeun padamelan anu janten masalah. Sababaraha pamimpin ningali ringkes awal, sareng seuseueurna ningali hasilna, tapi saeutik pisan anu terang naon anu lumangsung antara. Aya seueur hal anu teras-terasan: prioritas proyék, nyaimbangkeun sumberdaya desain,