9 Cara Pikeun Ngalancarkeun Acara B2B anjeun sareng Acara Tech

Énggal Dina Martech Stack anjeun: Perangkat Lunak Manajemén Acara Perencana acara sareng pemasar kedah seueur ngorbankeun. Milarian panyatur hébat, curating eusi anu saé, ngajual sponsor, sareng nganteurkeun pangalaman anu luar biasa anu ngalangkungan perséntase alit tina kagiatanana sadidinten. Masih, éta kagiatan anu nyéépkeun seueur waktos. Éta sababna panitia acara B2B beuki nambihan Event Tech kana tumpukan Martech na. Di CadmiumCD, kami parantos langkung ti 17 taun nyiptakeun sareng polesan