Playbook Brand Anjeun Pikeun Ngirimkeun Musim Liburan anu Suksés 2020

Pandemi COVID-19 ngagaduhan pangaruh dramatis kana kahirupan sakumaha urang terang. Norma kagiatan sareng pilihan urang sadidinten, kalebet naon anu urang mésér sareng kumaha cara ngalaksanakeunana, parantos robih kalayan henteu aya tanda-tanda mundur deui ka cara-cara baheula iraha waé deui. Nyaho liburan di juru, tiasa ngartos sareng ngantisipasi kalakuan konsumen salami waktos anu teu biasa ieu dina taun bakal janten konci pikeun ngatur suksés, luar biasa

Anatomi Ngalangkungan Dina 2020, Sareng Merk Anu Ngalakukeun Éta

COVID-19 sacara dasarna ngarobah dunya pamasaran. Ditengah watesan jarak sosial, norma musiman tina paripolah konsumen diwangun deui dina waktos sakedap. Hasilna, langkung dua per tilu merek ngalaporkeun pangirangan dina pendapatan. Nanging, bahkan nalika gangguan kana norma, rata-rata urang Amérika masih kakeunaan saloba 10,000 iklan per dinten, sedengkeun seueur mérek mekar tawaranana sapertos normal sareng katingali ngajaga Bagikeun Sora sami sareng