Cicih layar: Kumaha Blockchain Bakal Ngaruh Influencer Marketing

Nalika Tim Berners-Lee nimukeun World Wide Wéb langkung tilu dasawarsa ka pengker, anjeunna henteu tiasa ngarep-ngarep yén Internét bakal mekar janten fenomena di mana-mana ayeuna, sacara dasarna ngarobah cara dunya fungsina dina sagala bidang kahirupan. Sateuacan Internét, murangkalih hoyong janten astronot atanapi dokter, sareng judul padamelan influencer atanapi panyipta kontén ngan saukur teu aya. Maju ka ayeuna sareng ampir 30 persén barudak yuswa dalapan dugi ka dua belas