Pembeli Perhatosan: Eceran Meunangkeun langkung seueur ulasan tibatan réstoran di Yelp

Anjeun ngadangu TripAdvisor, anjeun pikir hotél. Anjeun ngadangu Healthgrades, saur anjeun dokter. Anjeun ngadangu Yelp, sareng kamungkinan na saé panginten réstoran. Éta pisan sababna naha kejutan pikeun seueur pamilik bisnis lokal sareng pamasar pikeun maca statistik Yelp nyalira anu nyatakeun yén, tina 115 juta ulasan konsumen anu diteundeun Yelpers saprak diluncurkeun, 22% hubunganana sareng balanja vs 18% anu aya hubunganana sareng réstoran. Reputasi ritel, teras, nyiptakeun bagian dominan tina

4 Kasalahan Usaha Anu Ngalakukeun Éta Lokal SEO Lokal

Parobihan ageung dilakukeun dina milarian lokal, kalebet panempatan Google tina 3 iklan dugi ka luhur nyorong bungkus lokalna sareng pengumuman yén bungkus lokal tiasa waé kalebet éntri anu mayar. Salaku tambahan, tampilan mobile anu heureut, panyebaran aplikasi, sareng pamilarian sora sadayana nyumbang kana kanaékan persaingan pikeun pisibilitas, nunjuk ka masa depan pamilarian lokal anu gabungan tina kaanekaragaman sareng kaunggulan pamasaran bakal kabutuhan bulistir. Acan, seueur usaha bakal