The Return on Investment (ROI) tina Platform Automation Marketing

Taun payun, Marketing Automation parantos 30 taun! Yap, anjeun leres maca. Sareng sigana siga ayeuna téknologi dimana-mana ieu cukup ngora pikeun masih ngagaduhan jarawat, nyatana platform pamasaran otomatis (MAP) ayeuna nikah, ngagaduhan anak anjing, sareng sigana bakal ngamimitian kulawarga gancang-gancang. Dina laporan panalungtikan pangénggalna Paménta Spring, kami ngajajah kaayaan téknologi otomatisasi pamasaran ayeuna. Kami ngungkabkeun yén ampir satengah organisasi masih kénéh berjuang