3 Conto Kuat Cara ngagunakeun Mobile App Beacon Technology pikeun naekeun Penjualan Eceran

Saeutik teuing usaha anu ngamangpaatkeun kamungkinan anu teu kaungkab tina ngahijikeun téknologi suar kana aplikasi pikeun ningkatkeun personalisasi sareng kamungkinan nutup penjualan sapuluh kali lipat nganggo pamasaran caket vs saluran pamasaran tradisional. Sedengkeun pendapatan téknologi suar mangrupikeun 1.18 milyar dolar AS dina 2018, diperkirakeun ngahontal pasar 10.2 miliar dolar AS dina 2024. Pasar Téhnologi Beacon Global Upami anjeun ngagaduhan bisnis pamasaran atanapi berorientasi ritel, anjeun kedah nimbangkeun kumaha aplikasi