Peunteun Marcom: Alternatif pikeun Tés A / B

Janten urang sok hoyong terang kumaha kinerja marcom (komunikasi pamasaran), boh salaku wahana boh pikeun kampanye individu. Dina meunteun marcom umum pikeun ngagunakeun tés A / B saderhana. Ieu téhnik dimana sampling acak nyicingan dua sél pikeun pangubaran kampanye. Hiji sél meunang tés sareng sél anu sanés moal. Maka tingkat réspon atanapi pendapatan bersih dibandingkeun antara dua sél. Upami sél uji langkung unggul sél kontrol