Lima Léngkah anu anjeun tiasa lakukeun ayeuna pikeun ningkatkeun penjualan Amazon anjeun

Musim balanja panganyarna éta pasti atypical. Dina mangsa pandém bersejarah, para pembeli ngantunkeun toko bata-sareng-mortir, kalayan lalu lintas suku Hideung Jumaah turun langkung ti 50% sataun-taun. Kontras, penjualan online surged, khususna pikeun Amazon. Dina taun 2020, raksasa online ngalaporkeun yén penjual mandiri dina platformna parantos mindahkeun $4.8 juta barang dagangan dina Black Friday sareng Cyber ​​​​Senén - naék 60% dina taun saméméhna. Sanaos kahirupan normal deui di Amérika Serikat