Anjeun ngagaduhan (Masih) kéngingkeun Surat: Naha Kecerdasan Jieunan Hartosna Mangsa Kuat pikeun Email Marketing

Hésé yakin yén email parantos aya salami 45 taun. Kaseueuran pamasar ayeuna henteu pernah cicing di dunya tanpa email. Nanging sanaos dianyam kana lawon kahirupan sadidinten sareng bisnis pikeun seueur urang parantos lami, pangalaman pangguna email parantos mekar sakedik saprak pesen munggaran dikirimkeun dina 1971. Pasti, urang ayeuna tiasa ngakses email dina langkung seueur alat, lumayan seueur iraha waé dimana waé, tapi prosés dasarna