6 Prakték Pangsaéna Anu Bakal Ningkatkeun Partisipasi Survey Palanggan Anjeun

Survei palanggan tiasa masihan anjeun ideu saha klien anjeun. Ieu tiasa ngabantosan anjeun adaptasi, sareng nyaluyukeun gambar mérek anjeun, sareng éta ogé tiasa ngabantosan anjeun dina ramalan perkawis kahoyong sareng kaperluan kahareupna. Ngayakeun survey sakumaha sering anjeun tiasa nyaéta cara anu saé tetep payuneun kurva nalika ngeunaan tren sareng preferensi klien anjeun. Survei ogé tiasa ningkatkeun kapercayaan konsumén anjeun, sareng pamustunganana, kasatiaan, sabab éta nunjukkeun