Kumaha End-to-End Analytics Ngabantosan Usaha

Analisis tungtung-ka-tungtung henteu ngan ukur laporan sareng grafik anu saé. Kamampuh ngalacak jalur unggal klien, ti titik mimiti dugi ka pameseran biasa, tiasa ngabantosan usaha ngirangan biaya saluran iklan anu henteu épéktip sareng overvalued, ningkatkeun ROI, sareng nganilai kumaha ayana online na mangaruhan penjualan offline. Analis OWOX BI parantos ngempelkeun lima studi kasus anu nunjukkeun yén analitik kualitas luhur ngabantosan usaha janten suksés sareng nguntungkeun. Ngagunakeun End-to-End Analytics pikeun Evaluasi Kontribusi Online Kaayaan éta. A