5 Palajaran Diajar Tina Langkung ti 30 Juta Interaksi Pelanggan Hiji-ka-Hiji dina 2021

Dina 2015, ko-pangadeg kuring jeung kuring diatur kaluar pikeun ngarobah cara marketers ngawangun hubungan jeung konsumén maranéhanana. Naha? Hubungan antara palanggan sareng média digital parantos robih, tapi pamasaran henteu mekar sareng éta. Kuring nempo yén aya masalah signal-to-noise badag, sarta iwal merek anu keur hyper-relevan, aranjeunna moal bisa meunang sinyal pamasaran maranéhanana cukup kuat pikeun kadéngé ngaliwatan statik. Kuring ogé nempo yén sosial poék éta dina gugah, dimana