SOCXO: Pamasaran Advokasi sareng Harga Dumasar Kinerja

Salaku bagian tina bentang Eusi Pamasaran, Digital Marketing dugi ka ayeuna parantos janten pendekatan anu pikaresep pikeun Merék pikeun ngahontal sareng terlibat pemirsa online. Modél Pemasaran Digital anu khas diwangun ku gabungan Email, Milarian sareng Pamasaran Média Sosial sareng saacan ieu ngagunakeun pendekatan pormat sareng mayar kanggo nyiptakeun sareng ngadistribusikaeun eusi mérek online. Nanging, aya tantangan sareng debat ngeunaan stratégi, ukuran, hasil sareng ROI média anu mayar