Tantangan Otomatisasi Marketing tina Pemasar, Penjual, sareng CEO (Data + Naséhat)

Otomatisasi Pamasaran parantos dianggo ku perusahaan ageung saprak éta hirup. Fénoména ieu ngajantenkeun téknologi pamasaran ku sababaraha cara. Solusi awal éta (sareng kaseueuran masih) mantap, beunghar fitur, sareng akibatna rumit sareng mahal. Sadaya ieu ngajadikeun hésé pikeun perusahaan anu langkung alit pikeun nerapkeun otomatisasi pamasaran. Komo upami usaha alit mampuh parangkat lunak otomasi pamasaran aranjeunna gaduh waktos sesah pikeun niléy nilai saleresna. Ieu