Ngartos Algoritma Peunteun Warta Berita Facebook

Kengingkeun pisibilitas mérek anjeun dina eupan berita ngeunaan udagan udagan anjeun mangrupikeun prestasi pamungkas pikeun pamasar sosial. Ieu mangrupikeun salah sahiji tujuan anu paling penting, sareng sering éléh, dina strategi sosial mérek. Éta tiasa sesah pisan dina Facebook, platform anu ngagaduhan algoritma anu rumit sareng teras-terasan berkembang dirancang pikeun ngalayanan pemirsa eusi anu paling relevan. EdgeRank mangrupikeun nami anu dipasihkeun pikeun algoritma news feed Facebook sababaraha taun ka pengker sareng sanaos