Kumaha Épéktip Naha Live Streaming Pikeun Merk anjeun?

Nalika média sosial terus ngabeledug, perusahaan dina usaha anu ngembang pikeun cara anyar ngabagi kontén. Baheula, kaseueuran bisnis nyangkut blogging dina halaman wéb na, anu asup akal: Éta sajarahna mangrupikeun cara anu paling murah, paling gampang, sareng éfisién waktos pikeun ngahasilkeun kasadaran mérek. Sareng nalika ngawasa kecap tinulis tetep penting, panilitian nunjukkeun yén produksi kontén pidéo mangrupikeun sumber anu henteu kakoncara. Langkung khususna, produksi 'live