Marketing Cloud: Kumaha Jieun Automation di Automation Studio pikeun Impor Kontak SMS kana MobileConnect

Perusahaan kami nembé ngalaksanakeun Salesforce Marketing Cloud pikeun klien anu ngagaduhan belasan integrasi anu ngagaduhan transformasi rumit sareng aturan komunikasi. Dina akarna nyaéta basa Shopify Plus sareng Recharge Subscriptions, solusi anu populer sareng fleksibel pikeun panawaran e-commerce dumasar-langganan. Pausahaan ngabogaan palaksanaan olahtalatah mobile inovatif dimana konsumén bisa nyaluyukeun langganan maranéhanana ngaliwatan pesen téks (SMS) jeung maranéhna diperlukeun pikeun migrasi kontak mobile maranéhanana ngaliwatan MobileConnect. Dokuméntasi pikeun