3 Alesan Tim Penjualan Gagal Tanpa Analytics

Gambar tradisional salesperson anu suksés nyaéta jalma anu angkat (sigana ku fedora sareng koper), angkatan karisma, persuasif, sareng kapercayaan kana naon anu aranjeunna jual. Sedengkeun amiability sareng pesona pastina ngagaduhan peran dina penjualan ayeuna, analytics parantos muncul salaku alat anu paling penting dina kotak tim penjualan mana waé. Data mangrupikeun inti tina prosés penjualan modéren. Ngoptimalkeun data hartosna sasari wawasan anu leres