Azuqua: Ngaleungitkeun Silos Anjeun sareng Sambungkeun Awan sareng SaaS Aplikasi

Kate Legett, VP sareng analis poko di Forrester dina postingan blog Séptémber 2015 nyerat dina postinganna, CRM is Fragmenting. Éta Topik Kontroversial: Jaga pangalaman pelanggan di payun sareng pusat perusahaan anjeun. Pastikeun yén anjeun ngadukung palanggan liwat tungtung pikeun ngeureunkeun perjalanan kalayan gampang, épéktip, pikaresepeun pikaresepeun, sanajan perjalanan palanggan ngalangkungan platform téknologi. Fragméntasi CRM nyiptakeun nyeri anu ripples kana pangalaman konsumén. Laporan Awan 2015