Faktor Top Pikeun Dursasana Push Notification App Mobile Épéktip

Isro nyaéta waktos nalika ngahasilkeun kontén hébat parantos cekap. Tim redaksi ayeuna kedah mikirkeun épisiénsi distribusi na, sareng Dursasana pamirsa janten berita utama. Kumaha carana aplikasi média pikeun (sareng ngajaga) pangguna na aktipitas? Kumaha métrik anjeun ngabandingkeun sareng rata-rata industri? Pushwoosh parantos dianalisis kampanye push notification tina 104 toko berita aktip sareng siap masihan anjeun waleran. Naon Aplikasi Media Anu Paling Terlibat? Tina naon anu urang titenan di Pushwoosh,