Qwilr: Platform Desain Dokumén Transformasi Penjualan sareng Penjaminan Pemasaran

Komunikasi pelanggan mangrupikeun kahirupan pikeun unggal bisnis. Nanging, ku COVID-19 maksakeun motong anggaran pikeun 65% pemasar, tim ditugaskeun ngalakukeun langkung seueur sareng kirang. Ieu hartosna tiasa ngahasilkeun sadayana jaminan pamasaran sareng penjualan dina anggaran anu dikirangan, sareng sering tanpa kamewahan desainer atanapi agénsi pikeun ngahasilkeunana. Jualan sareng jual jarak jauh ogé hartosna tim penjualan sareng pamasaran henteu tiasa ngandelkeun deui kamampuan komunikasi pribadi pikeun dipiara