Eusi Gerbang atanapi Henteu Gerbang: Iraha? Kunaon Kumaha…

Ngahontal pemirsa ku cara silih sambung sareng paripolah digitalna bakal langkung gampang diaksés ngalangkungan iklan sareng média sasaran. Kéngingkeun mérek anjeun ka payuneun pikiran anu ngagaleuh anjeun, ngabantosan aranjeunna janten langkung sadar kana mérek anjeun sareng mugia lebet kana perjalanan anu mésér anu kasohor langkung hésé. Dibutuhkeun mangrupikeun kontén anu resonates sareng kabutuhan sareng minatna, sareng disayogikeun ka aranjeunna dina waktos anu optimal pikeun BBM prosés éta. Nanging, patarosan