2020 Ramalan Pemasaran Lokal sareng Tren

Nalika inovasi sareng konvergénsi dina téknologi teraskeun, kasempetan terjangkau pikeun usaha lokal ngawangun kasadaran, mendakan, sareng ngajual online teras-terasan tumuh. Ieu mangrupikeun 6 tren anu kuring ramalan bakal mangaruhan pisan dina taun 2020. Google Maps Badé Janten Milarian Anyar Dina taun 2020, langkung seueur pamilarian konsumen bakal asalna tina Google Maps. Nyatana, ngarepkeun paningkatan jumlah konsumen pikeun ngalangkungan pamilarian Google sadayana sareng ngamangpaatkeun aplikasi Google dina teleponna (nyaéta