Fitur Pangénggal Facebook Ngabantosan SMBs Salamet COVID-19

Usaha alit sareng sedeng (SMB) nyanghareupan tangtangan anu teu acan pernah dilakukeun, kalayan 43% usaha parantos ditutup samentawis kusabab COVID-19. Dina kaayaan gangguan anu lumangsung, pangetatan anggaran, sareng pembukaan deui ati-ati, perusahaan anu ngalayanan masarakat SMB nuju naékkeun nawiskeun pangrojong. Facebook Nyayogikeun Sumberdaya Kritik Kanggo Usaha Leutik Nalika Pandemi Facebook nembé ngaluncurkeun produk acara online gratis gratis dibayar pikeun SMB dina platform na - inisiatif pang anyarna ti perusahaan, ngabantosan usaha kalayan anggaran terbatas ngamaksimalkeun usaha pamasaran aranjeunna