Panilitian: Kualitas Daptar Email mangrupikeun Prioritas Top pikeun Pemasar B2B

Seueur pemasar B2B terang pamasaran email tiasa janten salah sahiji alat generasi kalungguhan anu paling épéktip, kalayan panilitian ti Direct Marketing Association (DMA) nunjukkeun rata-rata ROI $ 38 pikeun tiap $ 1 anu dibalanjakeun. Tapi teu aya ragu yén ngalaksanakeun kampanye email anu suksés tiasa ngagaduhan tantangan. Pikeun langkung ngartos tantangan anu disanghareupan ku para pemasar, panyadia perangkat lunak pamasaran email Delivra ngagabung sareng Ascend2 pikeun ngalaksanakeun survey di antara pemirsa ieu. Hasilna