Kumaha pangecér tiasa Kapitalis dina Kasempetan Éténsial Internasional Natal ieu?

Kalayan pasar global pikeun e-commerce cross-border ayeuna hargana di £ 153bn ($ 230bn) di 2014, sareng diprediksi bakal naék ka £ 666bn ($ 1 triliun) ku taun 2020, kasempetan bisnis pikeun pangecér Inggris henteu kantos langkung ageung. Konsumén internasional beuki resep balanja tina kanyamanan di bumi nyalira sareng ieu langkung pikaresepeun dina waktos liburan, sabab nyingkahan balaréa ageung sareng setrés yén balanja Natal anu kalebet. Panilitian tina Adobe's Digital Index nunjukkeun ieu