Infographic: Statistik Pamakéan Warga Senior sareng Internét

Stereotip anu teu tiasa dianggo ku manula, henteu ngartos, atanapi henteu hoyong nyéépkeun waktos sacara online nyebar di masarakat urang. Nanging, naha éta dumasar kana kanyataan? Leres waé Millennial mendominasi panggunaan Internét, tapi naha leres aya sababaraha Baby Boomer dina wéb sadunya? Kami henteu nganggap éta sareng urang bakal ngabuktikeunana. Jalma kolot anu narima sareng ngagunakeun téknologi modéren dina nambahan jumlah ayeuna. Aranjeunna sadar