Kumaha Ningkatkeun Tarif Konversi Handphone Ku Dompet Digital

Tingkat konversi sélulér ngagambarkeun perséntase jalma anu milih ngagunakeun aplikasi mobile / halaman wéb anu dioptimalkeun seluler anjeun, tina jumlah total anu ditawarkeun. Angka ieu bakal nyaritakeun kumaha saéna kampanye sélulér anjeun sareng, kalayan merhatoskeun detilna, naon anu kedah diperbaiki. Seueur pangecér e-commerce anu suksés ningali kauntunganana turun nalika pamaké seluler. Laju ninggali karanjang balanja téh luhur pisan pikeun situs wéb, sareng upami anjeun

Kumaha Ningkatkeun Kasatiaan Palanggan sareng Digital Marketing

Anjeun moal tiasa nahan naon anu anjeun henteu ngartos. Nalika fokus kana akuisisi pelanggan anu tetep, éta bakal gampang dibawa kabur. Oke, janten anjeun parantos terang strategi akuisisi, anjeun parantos ngajantenkeun produk / jasa anjeun cocog sareng kahirupan para nasabah. Proposisi nilai unik anjeun (UVP) tiasa dianggo - éta ngadorong konversi sareng ngabimbing kaputusan mésér. Naha anjeun terang naon anu lumangsung saatos? Dimana pangguna cocog saatos réngsé siklus penjualan? Dimimitian ku Ngartos Pamirsa Anjeun Sanaos éta