3 Léngkah Ngamimitian Kampanye Pamasaran Pidéo Bisnis

Pamasaran pidéo dina kakuatan lengkep sareng pemasar anu ngungkit platform bakal ngala pahala. Ti peringkat dina Youtube sareng Google dugi ka mendakan prospek sasaran anjeun ngalangkungan iklan pidéo Facebook, kontén pidéo naék ka luhur newsfeed langkung gancang tibatan marshmallow dina koko. Janten kumaha anjeun ngamangpaatkeun média populér tapi rumit ieu? Naon léngkah munggaran dina nyiptakeun eusi pidéo anu pikaresepeun pikeun pemirsa anjeun? Di Videospot, kami parantos ngahasilkeun sareng