Kumaha carana naekeun Penjualan Pos Paméséran Kalayan Stratégi ingetan Pelanggan Épéktip

Kanggo mekar sareng salamet dina bisnis, pamilik usaha kedah nganut seueur téhnik sareng taktik. Strategi ingetan palanggan penting pisan sabab éta jauh langkung épéktip tibatan stratégi pamasaran sanésna nalika ningkatna pendapatan sareng nyetir balikna investasi pamasaran anjeun. Ngagaduhan palanggan énggal tiasa biaya lima kali langkung seueur tibatan ngajaga palanggan anu aya. Ningkatkeun ingetan palanggan ku 5% tiasa ningkatkeun kauntungan tina 25 janten 95%. Tingkat kasuksésan tina ngajual ka konsumén