Kumpulan Hutang kanggo Startups eCommerce: Pitunjuk Pasti

Karugian dumasar transaksi mangrupikeun kanyataan kahirupan pikeun seueur bisnis, kusabab chargebacks, tagihan anu teu dibayar, pembalikan, atanapi produk anu henteu dipulangkeun. Beda sareng usaha pinjaman anu kedah nampi perséntase ageung karugian salaku bagian tina modél bisnisna, seueur anu ngamimitian ngarawat karugian transaksi salaku gangguan anu henteu kedah diperhatoskeun pisan. Ieu tiasa nyababkeun lonjakan karugian kusabab paripolah konsumén anu teu diparios, sareng mundur tina karugian anu tiasa dikirangan nyata ku sababaraha