Naha Audio Out-Of-Home (AOOH) Bisa Ngabantosan Transisi Ngajauhan Kuki Pihak Katilu

Kami parantos lami terang yén toples cookie pihak katilu moal tetep pinuh langkung lami. Kode-kode leutik anu aya dina panyungsi urang gaduh kakuatan pikeun nyandak seueur inpormasi pribadi. Aranjeunna ngaktifkeun pemasar pikeun ngalacak paripolah online masarakat sareng kéngingkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan konsumén ayeuna sareng poténsial anu ngadatangan situs wéb merek. Éta ogé mantuan marketers - sarta pamaké internét rata - leuwih éféktif jeung éfisién ngatur média. Janten, naon masalahna? The