Balik deui ka Sizzle: Kumaha Pamasar E-Dagang Tiasa Nganggo Kreatif Pikeun Ngamaksimalkeun Panghasilan

Pembaruan privasi Apple sacara dasarna parantos robih kumaha para pemasar e-commerce ngalakukeun padamelan na. Dina sababaraha bulan ti saprak apdet dileupaskeun, ngan ukur perséntase leutik pangguna ios anu milih pikeun nyukcruk iklan. Numutkeun kana apdet Juni panganyarna, sakitar 26% pangguna aplikasi global ngamungkinkeun aplikasi pikeun ngalacak aranjeunna dina alat Apple. Angka ieu langkung handap di AS ngan ukur 16%. BusinessOfApps Tanpa idin eksplisit pikeun ngalacak aktivitas pamaké sakuliah spasi digital, loba